logo

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КОМУНАЛЬНИЙІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

Урочисте засідання з нагоди Дня працівника освіти

Урочисте засідання з нагоди Дня працівника освіти

28 вересня 2022 року в актовій залі Тернопільського ОКІППО відбулося урочисте засідання колективу з нагоди відзначення Дня працівників освіти.

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся Олександр Петровський, директор інституту, який зазначив, що цьогорічні урочистості проходять у час війни. Тому й нібито не повинно бути пишних святкувань і бурхливих веселощів, але всі ми прагнемо до перемоги, ми – патріоти, єдині за духом та відданістю рідній Україні. Всі ми розуміємо, що майбутнє нашої держави залежить від сили та єдності нашого народу, мужності, хоробрості, професіоналізму ЗСУ, і безперечно, від інтелектуальної могутності та творчого потенціалу нації. Освітяни – ті, хто своїми думками й мріями, невгасимим запалом серця плекає молоде покоління українців, продовжує надихати на боротьбу за незалежність і самобутність України.

Також Олександр Миколайович нагородив за високі досягнення у професійній діяльності, сумлінну і творчу працю в системі післядипломної педагогічної освіти, плідну науково-методичну діяльність та з нагоди професійного свята кращих працівників Тернопільського ОКІППО.

Зоряна Коротюк, голова первинної профспілкової організації ТОКІППО, завідувачка навчально-методичного центру психологічної служби і соціальної роботи ТОКІППО привітала працівників колективу з нагоди професійного свята, побажала миру, міцного здоров’я, невичерпної енергії, творчого натхнення, добробуту, невтомної педагогічної праці.

Світозара Хома, завідувачка центру виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти ТОКІППО, як незмінна ведуча урочистого засідання, зазначила, що День працівників освіти – по-справжньому всенародне свято людяності й доброти, мудрості й надії, віри і любові, а українські освітяни – еліта нашої держави. Саме вони творять освіту майбутнього, досягають вершин педагогічної майстерності, вчать нашу юнь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду.

На завершення заходу усі присутні мали змогу переглянути відео-вітання від творчого колективу ЦТДЮ м. Тернополя з нагоди Дня працівника освіти.

Останні новини